TAMPOGRAFIE.SERIGRAFIE.IMPRIMARI INDUSTRIALE.
Servicii oferite
Imprimare directa
Transfer termic
Inscriptionare serigrafica
Personalizari obiecte promotionale
Taiere autocolant pe contur si autocolantare
Sublimare
Transfer termic
Gravura
Atelier serigrafiate
CATALIN VLAD
TEL:0723357799
      0740018473
      0740018471

Suntem prezenti in domeniul productiei de materiale publicitare de aproximativ 20 de ani, fiind printre primele firme de profil infiintate in anii 90. Obiectul nostru principal de activitate il reprezinta serigrafia si imprimarile serigrafice. Profesionalismul si calitatea muncii ne-au impus pe piata. Intotdeauna lucram ghidati de prioritatea calitatii si in principiu lucram repede dar o estimare de timp se poate face doar contextual pe comanda. Serigrafie, tampografie, cutterploter, colantare. Toata gama de servicii de personalizare inscriptionare cu vopsele. Vrei sa obtii un pret corect la serviciile de inscriptionare serigrafice ?
Cea mai importanta carte de vizita a companiei o reprezinta insisi clientii nostri, care transmit recomandari pozitive cu privire la colaborarea cu noi.
In general, portofoilul nostru de clienti include agentii de publicitate, companii multinationale, firme de confectii si multe alte categorii de activitate
Meloraprint a fost infiintata cu scopul de a deveni un partener de incredere in activitatea dumneavoastra.

Printre domeniile de activitate ale firmei noastre se numara importul, personalizarea si distributia obiectelor promotionale. Personalizam aproape toata gama de materiale promotionale in Ploiesti de la pixuri, brichete la agende si calendare. Oferta noastra cuprinde diverse categorii de articole promotionale: instrumentele de scris, la care detinem stocuri importante, brichete, sepci, umbrele, produse pentru birou, vacanta etc. Avem capacitatea de a imprima pe intreaga gama de materiale aflate la indemina: hirtie, plastice, metal, lemn etc. Utilizam cele mai noi cerneluri, produse in Canada si Elvetia, rezistenta acestora la spalare fiind recunoscuta.
Experienta acumulata in timp ne permite sa utilizam procedee speciale de imprimare serigrafica: policromie, cerneluri expandabile, uv etc.